SamenwerkingVerschillende behoeftes, verschillende invullingen. NewChannel weet als geen ander dat iedere specialiteit om zijn eigen specialist vraagt. Vandaar dat wij onze oplossingen uitsluitend via business partners aanbieden die deze op de juiste wijze kunnen adviseren, kunnen installeren en kunnen onderhouden. En dat hoeft niet altijd door één en dezelfde organisatie te gebeuren. Wij stimuleren onze partners om samen te werken en hun krachten te bundelen, om zodoende efficiënt en effectief een totaaloplossing te kunnen bieden. De klant is daarbij altijd de belangrijkste deelnemer.

Wat bieden wij u als business partner van NewChannel?

  • Toegang tot een actief portfolio van innovatieve A-leveranciers
  • Actieve ondersteuning bij de verkoop en advisering
  • Goede verkoopmarges
  • Project-ondersteuning en begeleiding
  • Toegang tot online Partner Portal
  • Gekwalificeerde salesleads
  • Technische pre- en postsales ondersteuning
  • Regelmatig terugkerende verkoop- en technische seminars
  • Speciale kortingen voor eigen gebruik

Wat vragen wij van u als business partner?

Wij selecteren en onderscheiden onze partners naar de diensten en toegevoegde waarde die zij leveren. Hierdoor worden onze oplossingen op de gewenste wijze  vertegenwoordigd. In samenwerking met onze leveranciers en andere aanbieders voelen wij ons mede verantwoordelijk dat onze oplossingen op correcte wijze worden behandeld – voor tevreden eindgebruikers en voor tevreden business partners.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Neemt u dan contact met ons op voor een verblijvend persoonlijk gesprek over de verschillende mogelijkheden die wij u als reseller partner kunnen bieden.

 

Wij hechten sterk aan het werken binnen een team van business partners die elkaar aanvullen en versterken. Daarom werken wij uitsluitend via een indirect verkoopmodel. Binnen dit bekende model speelt iedere deelnemer zijn eigen rol en voegt zijn eigen, speciale waarde toe aan het geheel – van fabrikant tot eindgebruiker.

Als Reseller Partner speelt u voor ons een cruciale rol in het gehele verkoopproces. U bent het eerste aanspreekpunt van de gebruikers van de oplossingen die wij bieden. U kent hun vragen en behoeftes, u ziet waar knelpunten liggen en waar organisaties om advies vragen.  Wij vullen de kennis van u als onze Business Partner graag aan met onze producten en onze eigen ervaring, maar wij spelen ook de rol van bemiddelaar met andere aanbieders. Wij werken samen met organisaties die soms ICT-branchevreemde expertise hebben, zoals kennis van wet- en regelgeving of HR-kwesties. De implementatie van vernieuwende technologieën gaat vaak verder dan alleen een technische implementatie en kan ook van invloed zijn op organisatorische veranderingen.

Samenwerken met NewChannel betekent voor u dus ook meer dan alleen ICT-oplossingen. Wij kijken graag met u verder dan de techniek. Bij NewChannel erkennen wij het belang van u als onze Reseller Business Partner met een heldere samenwerking en gezonde marges.

Kennis is macht – makkelijker gezegd dan gedaan. Kennis vergaren is niet alleen een kwestie van een training volgen en het cursusmateriaal doornemen. Kennis vergt continue inzet en commitment, maar stelt mensen ook voor keuze: ga ik voor specialisatie of voor overal een beetje van afweten?

Uniek in de ICT-distributiewereld werk is het feit dat NewChannel samenwerkt met partners die normaliter niet direct betrokken zijn met ICT-zaken. Er wordt tegenwoordig door vele ICT-organisaties snel en makkelijk aangegeven dat veranderingen in de ICT ook consequenties hebben voor de rest van de organisatie. Moderne zaken als Het Nieuwe Werken, BYOD, thuiswerken, cloudstorage en cloudgebaseerde toepassingen vragen meer dan technische aanpassingen binnen organisatie. Zij hebben vaak ook gevolgen voor de werkwijze en werkafspraken van medewerkers, veranderende verantwoordelijkheden van het management en bedrijfsaansprakelijkheden. De overheid zit echter ook niet stil en introduceert nieuwe wetten en regels die met name de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens en een goede gang van financiële zaken moeten garanderen.

NewChannel werk hiervoor samen met verschillende partners die zich hebben tot specialist op hun specifieke werkgebied hebben ontwikkeld en die hun diensten ter beschikking stellen van andere NewChannel partners. HR-adviseurs, advocaten, rechtskantoren en ondermeer specialisten in change management versterken met hun kennis en ervaring het netwerk van NewChannel ICT-partners en vullen hen aan. De nieuwe ICT-oplossingen kunnen op deze wijze op de juiste wijze worden geïntroduceerd en geborgd binnen organisaties.

Ook specialist in uw vakgebied en van mening dat uw diensten aansluiten op de NewChannel werkwijze? Neemt u dan ook graag contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over samenwerkingsmogelijkheden.

Doen waar je goed in bent en samenwerken met anderen die jouw expertise aanvullen, zodat je samen sterker staat. Dat is het motto van NewChannel.

NewChannel werkt nauw samen met haar channel salespartners en met haar partners die aanvullende diensten verlenen. Wij vervullen graag de rol van intermediair tussen onze partners om tot een sterke samenwerking te komen voor een pasklare totaaloplossing voor de uiteindelijke klant. Diensten die elkaar aanvullen, kennis die wordt overgebracht, bedrijven die elkaar ondersteunen en tevreden klanten.

Training en educatie

Weten waar je over praat – dat helpt, altijd. Maar vergaar je de nodige kennis, niet alleen van specifieke producten, maar ook voor meer algemene zaken, achtergrondkennis die de noodzakelijk basis vormt voor een helder inzicht en goed advies voor de klant? NewChannel organiseert natuurlijk regelmatig informatiesessies en trainingen over de producten binnen het portfolio, al dan niet meer officiële certificering. Wij organiseren echter ook trainingsessies die de benodigde basiskennis of juist diepere kennis bieden – voor de NewChannel partners zelf of voor hun klanten. Kijk op ons trainingschema voor de trainingen in de komende periode.

Technische dienstverlening

Het is niet iedere organisatie gegeven om specialisten met diepgaande kennis op ieder werkgebied in dienst te hebben. De kosten voor opleiding, certificering en continue werkzaamheden zijn vaak te hoog en de expertise is vaak ook niet continue benodigd. Het is daarom veel slimmer om samen te werken met organisaties die de benodigde expertise op afroep ter beschikking kunnen stellen, experts die met uw pet op uw klanten kunnen helpen, die u vertegenwoordigen en die uw organisatie en medewerkers aanvullen. NewChannel vervult die rol en brengt partners samen voor onder meer voor technische onderzoek, proof-of-concept, evaluatie, helpdesk werkzaamheden en online en offline troubleshooting.

Reseller worden van NewChannel

Wij verwelkomen u graag als onze nieuwe partner
en helpen u graag met onze producten en diensten.

Vult u onderstaande gegevens in wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Evt. opmerkingen

Voert u hier bovenstaande code in

Aanmelden voor NewChannel reseller news
* = verplicht veld