Mensen & Techniek

Welkom bij NewProfs

IT Recruitment en specialist in werving & selectie, detachering, detavast en hr consultancy.

NewProfs is gespecialiseerd in recruitment, detachering, search, skills management, outplacement, training, carrière ontwikkeling en human capital management.

Onze expertise ligt met name in het selecteren en begeleiden van kandidaten en organisaties in de ICT sector en is gericht MBO- en HBO-niveau. NewProfs is een onderdeel van NewChannel, de Nederlandse Value Add Security distributeur. Onze kernwaarden zijn: integriteit, betrouwbaarheid, dienstverlenend en resultaatgericht. Onze missie is om meerwaarde te creëren via search naar professionals die goed zijn in wat ze doen en die perfect passen binnen uw organisatie. In een nauwe samenwerking met onze klanten, resellers en leveranciers voldoen wij aan de groeiende vraag naar gespecialiseerd, gecertificeerd en vooral gemotiveerd personeel. Wij vervullen zowel technische als commerciële functies voor en met ons partnerkanaal. Wij maken het verschil door snelheid van handelen met een professionele aanpak in een oplossingsgerichte samenwerking.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als NewProfs u kunnen bieden? Zoekt u technisch specialisten met bepaalde specifieke expertise en ervaring of bent u juist zo'n persoon die zijn of haar kennis en ervaring graag inzet in leuke en uitdagende nieuwe projecten? Neemt u dan conbtact met ons op via e-mail aan info@newprofs.nl of telefonisch op 079 - 3030.144.