Aanmelden Reseller Nieuwsbrief

Wanneer u niets wilt missen over de ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en de oplossingen die wij u als reseller bieden, meld u dan nu direct aan voor de NewChannel Reseller Nieuwsbrief. Geen spam of een stormvloed aan nutteloze informatie, maar wel regelmatig security updates, informatie over promoties, acties, update/inruil mogelijkheden, evenementen, trainingen en meer.

NB. Uitsluitend zakelijke resellers kunnen zich aanmelden.

* indicates required

NewChannel B.V. gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@newchannel.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.