Aanmelden Reseller Nieuwsbrief

Wanneer u niets wilt missen over de ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en de oplossingen die wij u als reseller bieden, meld u dan nu direct aan voor de NewChannel Reseller Nieuwsbrief. Geen spam of een stormvloed aan nutteloze informatie, maar wel regelmatig security updates, informatie over promoties, acties, update/inruil mogelijkheden, evenementen, trainingen en meer.

NB. Uitsluitend zakelijke resellers kunnen zich aanmelden.

* geeft te verplicht in te vullen veld aan

NewChannel B.V. gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via marketing@newchannel.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Wij gebruiken MailChimp als ons marketing platform. Door u aan te melden voor onze NewChannel Reseller Nieuwsbrief bevestigt u dat uw gegevens door MailChimp verder zullen worden verwerkt. Leest u desgewenst hier verder over de MailChimp privacy regels.