Over NewChannel

NewChannel is een succesvolle en groeiende organisatie. Er gebeurt veel in het marktsegment waarin wij ons begeven en onze no-nonsense werkwijze slaat aan bij zowel onze internationale leveranciers als bij onze reseller partners in de Benelux. Kennis, ervaring en verstand van zaken zijn onze succesfactoren, maar ook persoonlijk contact, open communicatie en eerlijke samenwerking zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Zo doen wij zaken, zo werken wij, zo zijn wij.

De basis voor het succes van NewChannel ligt in de oorsprong van de organisatie; "Het moet anders, het kán anders en daarom doen wij het anders, beter dan anderen" was de oorspronkelijke doelstelling van de beide initiatiefnemers en dit vormt vandaag nog steeds het uitgangspunt van alle activiteiten. Ons doel is om onze klanten, de IT reseller in de Benelux, groot en klein, te voorzien in alle benodigde middelen, kennis, producten én aanvullende diensten, zodat zíj succesvol zijn bij hún klanten.

Wij nemen niet de rol over van onze reseller en gaan niet op hun stoel zitten. Wij passeren hen nooit, staan wel pal achter hen en bieden hen alle benodigde en gewenste commerciële, technische en marketing ondersteuning. Begin 2020 hebben wij onze nieuwe aanpak wereldkundig gemaakt waarmee wij onze producten en diensten op een nieuwe en heldere manier presenteren: NewChannel 360, Cyber Security is not static. Bekijk [hier] de nieuwe NewChannel bedrijfspresentatie.

Sales Team

KLANT = KONING

marketing

Goed & creatief

Tech Support

Kent geen probleem

Back office

Het kloppend hart

Voel jij je aangesproken tot onze manier van denken en doen, tot de oplossingen binnen ons portfolio en denk jij dat jouw eigen, unieke waarden een goede aanvulling kan zijn op ons succes? Ben jij benieuwd of jij binnen een van de volgende vier vacatures jouw nieuwe toekomst kunt vinden bij ons? Vertel ons waarom jij jouw plaats binnen NewChannel verdient en stuur ons jouw gegevens en jouw motivatie. Wij spreken elkaar dan snel en de toekomst ligt aan je voeten.

NewChannel is een Erkend Leerbedrijf en wij helpen enthousiaste leerlingen en studenten graag aan een boeiende stage plek waar je zowel kunt leren ín de praktijk als ván de praktijk. Wij stellen graag onze kennis en ervaringen ter beschikking aan jou. Dus zoek je een leerzamen ervaring in IT Security binnen een sales, marketing of meer technische studierichting? Neem dan nu contact met ons op.