Over NewChannel

NewChannel is een succesvolle en groeiende organisatie. Er gebeurt veel in het marktsegment waarin wij ons begeven en onze no-nonsense werkwijze slaat aan bij zowel onze internationale leveranciers als bij onze reseller partners in de Benelux. Kennis, ervaring en verstand van zaken zijn onze succesfactoren, maar ook persoonlijk contact, open communicatie en eerlijke samenwerking zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Zo doen wij zaken, zo werken wij, zo zijn wij.

De basis voor het succes van NewChannel ligt in de oorsprong van de organisatie; "Het moet anders, het kán anders en daarom doen wij het anders, beter dan anderen" was de oorspronkelijke doelstelling van de beide initiatiefnemers en dit vormt vandaag nog steeds het uitgangspunt van alle activiteiten. Ons doel is om onze klanten, de IT reseller in de Benelux, groot en klein, te voorzien in alle benodigde middelen, kennis, producten én aanvullende diensten, zodat zíj succesvol zijn bij hún klanten.

Wij nemen niet de rol over van onze reseller en gaan niet op hun stoel zitten. Wij passeren hen nooit, staan wel pal achter hen en bieden hen alle benodigde en gewenste commerciële, technische en marketing ondersteuning. Begin 2020 hebben wij onze nieuwe aanpak wereldkundig gemaakt waarmee wij onze producten en diensten op een nieuwe en heldere manier presenteren: NewChannel 360, Cyber Security is not static. Bekijk [hier] de nieuwe NewChannel bedrijfspresentatie.

Sales Team

Commercieel, maar altijd: KLANT = KONING

marketing

Creatief bezig, online en offline

Tech Support

Ervaren experts met maar één doel: geen problemen

Back office

Het kloppend hart van onze organisatie

Voel jij je aangesproken tot onze manier van werken, de oplossingen binnen ons portfolio en denk jij dat jouw eigen, unieke waarden een goede aanvulling zijn op ons succes? Kijk dan naar een van onderstaande vacatures en vertel ons waarom jij jouw plaats binnen NewChannel verdient. Stuur ons jouw gegevens en jouw motivatie en wij spreken elkaar dan snel. De toekomst ligt aan je voeten.

Inside Sales Security

Mensen helpen, hen te woord staan en oplossingen aandragen op hun vragen. Dat vind jij leuk. Maar ook, bel ze eens op om te vragen hoe het met hen gaat en of je hen kunt helpen. Onderhoud contacten, maak nieuwe, zorg dat klanten tevreden zijn en blijven.

Inside Sales Security

Herken jij jezelf in dit beeld en vind jij het leuk om met mensen om te gaan? Reageer dan nu en stuur ons jouw gegevens en motivatie. Wij nodigen jou dan graag uit voor een gesprek.

Reageer nu

Technical Consultant

Onze innovatieve oplossingen en technologieën vragen om kennis en ervaring voor optimaal gebruik. De technical consultant speelt hierbij een heel belangrijke rol en helpt onze partners met al hun technische vragen over de producten en diensten.

Technical Consultant

Heb je enkele jaren ervaring als pre-sales/post-sales engineer en kennis van security oplossingen? Wij trainen jou verder, zodat jij voorop komt te lopen. Zin in? Stuur ons jouw gegevens en we spreken daarna verder.

Reageer nu

Sr. Security Consultant

Jij bent goed, goed in het onderhouden van relaties zowel resellers als eindgebruikers. Maar je bent ook goed in het vinden van nieuwe klanten en ziet kansen waar anderen die laten liggen. Jij weet waar behoefte aan is en weet ze te vertalen naar oplossingen.

Sr. Security Consultant

Even belangrijk is, je bent een eerlijke en betrouwbare gespreks- partner waar klanten op kunnen vertrouwen en op kunnen bouwen. Ben jij hem of haar? Dan hebben wij een toekomst voor jou.

Reageer nu

Technical engineer ZZP

Wij hebben regelmatig projecten waar wij gebruik maken van ervaren mensen uit ons netwerk die wij met een gerust hart kunnen inzetten bij onze partners of bij hun eindgebruikers. Veelal zijn dit zeer interessante projecten op specifieke doelgebieden.

Technical engineer ZZP

Ben jij een zelfstandige technische ICT-engineer met goede kennis en ervaring en wellicht met de nodige certificeringen? Wij praten graag met jou over de kansen die wij jou kunnen bieden.

Reageer nu