Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

MarketingPersbericht

Security awareness trainingen nu beschikbaar via MSSP-model

Zoetermeer, 20 oktober 2021 – Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten en gaan gezamenlijk security awareness trainingen aanbieden via een MSSP-model. Via resellers, Managed Security Service Providers en andere partners willen zij de kennis over security awareness bij organisaties vergroten. Want nog te vaak blijkt menselijk handelen de oorzaak bij een succesvolle cyber aanval, ondanks alle beveiligingsmaatregelen die de organisatie heeft genomen.

Met de trainingen van 2LRN4 kunnen nu ook partners van NewChannel op een laagdrempelige, flexibele en bovendien kosteneffectieve manier hun klanten helpen bij het verhogen van security awareness bij hun medewerkers.

Alain Rees, Directeur van Cyber Inc.: “In onze security awareness trainingen geven wij ook tips en tools voor de privé online security, dat spreekt enorm aan en maakt ons platform uniek. De security awareness van medewerkers is belangrijk, want medewerkers zijn de laatste beveiligingslinie om een cybercrimineel tegen te houden”.

Raymond Kreefft van NewChannel: “NewChannel werkt al jaren aan het integreren van cyber security en security awareness in de propositie van onze partners naar hun eindklanten. We zien dat er steeds meer belangstelling ontstaat, maar helaas ook vaak pas na een succesvolle cyber aanval of gegijzelde systemen door ransomware. Onze partners kunnen nu met het 2LRN4 awareness platform de medewerkers bij hun eindklanten trainen en bewust maken van hun rol in het helpen voorkomen van een succesvolle cyber aanval.”

Wat is het MSSP-product?

Met het MSSP-product kunnen Managed Security Service Providers hun ‘eigen’ security awareness platform aan hun klanten aanbieden. Voordelig is de maandelijkse facturering op basis van het aantal licenties. Bovendien bieden wij bij een hoger aantal licenties een hogere staffelkorting. 

Over 2LRN4

2LRN4 is het meest flexibele trainingsplatform. Klanten krijgen 12 nieuwe e-learning cursussen per jaar over privacy- en security awareness, met telkens verschillende thema’s. De cursussen zijn uit te breiden met eigen materiaal, webinars, enquêtes, SharePoint documenten en video’s. Ook kunnen klanten zelf phishing campagnes naar hun medewerkers versturen. Cyber Inc. is de producent van het 2LRN4 platform.
Meer informatie: https://2LRN4.com