MSP / MSSP / Security Consultant


Verschillende behoeftes en invulling

Oplossingen voor Managed (Security) Services Providers

Waarin onderscheidt een MSP of MSSP zich van een reguliere "standaard" IT reseller? En wat wordt bedoeld met MSP (Managed Services Provider) en MSSP (Managed Security Services Provider)? Die definities variëren nogal, maar het belangrijkste kenmerk blijft het aanbieden van bepaalde zelf-ontwikkelde of standaard diensten aan (eind)gebruikers met een aantoonbare toegevoegde waarde, waarmee voor die klant extra voordelen of mogelijkheden ontstaan. Soms bestaat een MSP-aanbod gewoon uit de mogelijkheid om maandelijks licentiegebruik te kunnen facturen, maar veelal worden MSP/MSSP oplossingen ingebed binnen een zelf-ontwikkeld dienstenpakket, gecombineerde met ondersteunende systemen in eigen datacenter of cloudomgeving.


Verwachtingen business partner

MSSP oplossingen als basis van onze samenwerking

NewChannel ondersteunt de ontwikkeling van of naar een MSP/MSSP-organisatie met een groeiend aanbod van diensten en producten dat perfect aansluit of de basis kan vormen van een MSP/MSSP propositie. Maar wij assisteren ook bij het vormgeven van zo'n (nieuw) proces en het invulling geven aan die nieuwe ontwikkelingen binnen uw bestaande organisatie.

Niet alleen tezamen met onze toeleveranciers, maar ook met andere ervaren partijen en partners werken wij graag met u samen aan uw MSP / MSSP oplossingen.

Wij vragen aan u

Wat kunnen wij en onze leveranciers u bieden?

Bij veel IT-leveranciers wordt MSP opgevat als de mogelijkheid om software licenties per maand te factureren (oa. Microsoft 365 e.v.a.). De IT security sector volgt hierin met onder meer maandelijkse Endpoint en Server Protection licenties, maar ook het Enterprise Password Management van Keeper Security en de UTM-licenties van Clavister zijn per maand beschikbaar. En ook Multi-Factor Authenticatie, Advanced Threat Protection en Sandboxing oplossingen zijn nu per gebruiker en per maand beschikbaar. Ons MSP/MSSP aanbod breidt zich steeds verder uit.

Voor Security Consultants, pentesters en andere cyberscurity specialisten die zich richten op security assessments en vulnerability scans bieden wij onder meer een complete serie aan flexibele scanning en testing oplossingen


Wij komen bij u langs

Klinkt goed? Wij maken graag een afspraak met u

Soms is de maandelijkse facturatie mogelijkheid al genoeg, maar veelal werken wij met onze partners samen in het uitbreiden van hun (verkoop) mogelijkheden door nieuwe diensten samen te stellen - stap-voor-stap. En wij helpen u altijd met zowel commerciële als technische trainingen en certificeringen, test-omgevingen, PoC's, projectbegeleiding, deal registraties en nog veel meer.

Meld u nu aan als NewChannel MSP/MSSP