Deal Registratie

NewChannel werkt nauw samen met haar leveranciers en haar resellers om ieder project tot een succes te maken en de slagingskans te optimaliseren. Het tijdig registreren van uw projecten is hierbij een belangrijk onderdeel. Afhankelijk van de voorwaarden van het partner programma van desbetreffende leverancier(s) ontvangt u als reseller extra commerciële ondersteuning, aanvullende financiële regelingen, project bescherming en inhoudelijke technische pre-sales support. Vanuit NewChannel begeleiden wij tezamen met u en onze leverancier(s) het Deal Registratie traject om uw project(en) tot een succes te maken.

Vult u s.v.p. onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen registreren wij uw gegevens in onze systemen en bij onze leverancier(s). Wanneer hierbij aanvullende gegevens benodigd zijn, dan nemen wij direct contact met u op.

Nadat uw Deal Registratie door onze leverancier(s) is goedgekeurd (of in uitzonderlijke gevallen is afgekeurd), dan nemen wij persoonlijk contact met u op om u te helpen met het verdere vervolg van uw project.

Deal Registratie
Alle velden voorzien van een * dienen te worden ingevuld.
Deze Deal Registratie omvat de volgende productlijn en/of promotie *
Ik ga akkoord met de geldende voorwaarden *
Beslissingstermijn (verwacht) *
Budget beschikbaar *
reCAPTCHA