F-Secure benoemt NewChannel als value add distributeur voor zakelijke security oplossingen

Marketing Persbericht

Europese security leveranciers krijgen uiteindelijk de voorkeur

F-Secure en NewChannel B.V. kondigen vandaag de start van de samenwerking aan waarbij de zakelijke cybersecurity oplossingen van F-Secure via het reseller netwerk van NewChannel beschikbaar komen. F-Secure is al meer dan 30 jaar een vooraanstaande ontwikkelaar van beveiligingsoplossingen en kan bogen op vele succesvolle aanbevelingen en awards van gerespecteerde onderzoeksinstanties. De partners van NewChannel vinden in deze nieuwe samenwerking een bundeling van expertise en innovatieve software die hen bijstaat in de groeiende cyber security behoefte bij hun klanten.

Rob Vissers, Country Sales Manager bij F-Secure zegt “uit te kijken naar de samenwerking met NewChannel om het F-Secure partnernetwerk verder uit te bouwen. NewChannel heeft een uitstekend netwerk en kennis van de security markt en met de ondernemersgeest en pro-activiteit zien wij mogelijkheden om de complexere onderdelen van ons portfolio in de Nederlandse markt te pushen. Hierbij moet je denken aan onze “Cloud Protection for SalesForce” en “Detection & Response” oplossingen”.

F-Secure is wellicht de oudste en beste onbekende security vendor die er is, een soort best kept secret. F-Secure staat aan de basis van vele technologische, innovatieve en zeer krachtige security oplossingen en treedt op eigen titel steeds vaker zelf op de voorgrond. Finland staat wereldwijd bekend om zijn integriteit en stabiliteit en dat is wat je zoekt in zakelijke cyber security oplossingen die jouw bedrijf, groot of klein, 100% zekerheid en betrouwbaarheid moeten bieden. F-Secure zorgt voor het tijdig identificeren van risico’s, het voorkomen en oplossen ervan tot het begeleiden van security processen.“, zegt Martin Meerman, medeoprichter van NewChannel.

Maar ook het feit dat F-Secure een Europese ontwikkelaar is en alle systemen binnen de EU zijn gehuisvest, wordt een steeds belangrijker kenmerk. Geen buitenlandse invloeden of gegevens die altijd ter beschikking moeten blijven voor inzage door overheden en dit is niet alleen van belang voor hele grote multinationals. F-Secure biedt ons en onze reseller partners niet alleen de juiste cyber security technologieën, maar ook de volledige ondersteuning voor een succesvolle implementatie en positionering.

F-Secure biedt zowel antwoord op de traditionele malware aanvallen als op zeer geavanceerde moderne aanvalstechnieken, voorkomt gegevensverlies, zorgt voor patch management en biedt een gebruiksvriendelijke beheer- en rapportageomgeving, zowel lokaal als via de cloud beschikbaar. F-Secure combineert haar expertise en jarenlange hands-on ervaring met moderne kunstmatige intelligentie en geavanceerde machine learning om bedrijven te helpen hun internet-activiteiten optimaal te beveiligen en continuïteit te garanderen. Het zakelijke partner programma met bijbehorende portals biedt resellers alle tools om succesvol te kunnen zijn voor hun klanten en hen de best mogelijk cyber security oplossingen te bieden.

Over F-Secure

Niemand heeft zoveel verstand van cybersecurity als F-Secure. Wij ontwikkelen al drie decennia lang baanbrekende beveiligingsoplossingen en beschermen tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen.

Met ongeëvenaarde ervaring op het gebied van endpoint bescherming, detectie en incidentrespons beschermt F-Secure bedrijven en consumenten tegen alles van geavanceerde cyberaanvallen en datalekken tot ransomware-epidemieën. De geavanceerde technologie van F-Secure combineert de kracht van machine learning met de menselijke expertise van de professionals van zijn internationaal gerespecteerde Security Labs. We noemen deze unieke beveiligingsaanpak Live Security.