Flexibel en effectief wachtwoord management nu beschikbaar voor MSP/MSSP

MarketingPersbericht

KeeperMSP Enterprise Password Management nu beschikbaar via distributeur NewChannel

Zoetermeer, 11 februari 2021  – Keeper Security Inc. en Benelux distributeur NewChannel B.V. maken vandaag bekend dat de populaire Keeper Enterprise Password Manager nu ook beschikbaar is voor MSP’s en resellers. Hierdoor wordt het toepassen en afdwingen van een veilig wachtwoordbeleid binnen organisaties en overheden sterk vereenvoudigd. Flexibel licentiebeheer, centrale management console en maandelijkse facturatie zijn de spil binnen deze ontwikkeling.

Het is genoegzaam bekend dat gebruikers nog steeds een van de zwakke schakels vormen in ieder cybersecurity beleid. En wachtwoorden vormen daar het grootste risico in, ook wanneer gebruik wordt gemaakt van MFA tokens en authenticators. Te makkelijke wachtwoorden, herhaald gebruik van dezelfde wachtwoorden, genoteerd op briefjes of in Excel-bestanden, gehackte websites waardoor wachtwoorden op straat liggen, we zien het nog steeds gebeuren.”, zegt Raymond Kreefft van NewChannel. “De eenvoud in gebruik en het gemak dat de Keeper Enterprise Password Manager gebruikers oplevert, tezamen met de betere cybersecurity voor de organisatie maken deze oplossing eigenlijk tot een voor iedereen onmisbare oplossing. KeeperMSP voegt daar nu flexibel licentiebeheer, een centrale management console en maandelijkse facturatie aan toe. Veel van onze MSP/MSSP’s en resellers hebben hierop gewacht en wij verwachten dat KeeperMSP succesvol zal worden.

Keeper is erg verheugd om ons MSP Enterprise Password Management Platform in de regio te introduceren door deze uitgebreide relatie met NewChannel “, aldus Roland Steinmetz, Director of Channel in EMEA bij Keeper. “We hebben 18 maanden succesvol samengewerkt met NewChannel en zijn verheugd om deze samenwerking met KeeperMSP uit te breiden. Met zijn sterke, op beveiliging gerichte portfolio en 25 jaar ervaring in de markt is NewChannel de ideale partner voor ons om bedrijven in de hele regio te helpen bij het voorkomen van wachtwoordgerelateerde datalekken en cyberdreigingen.

Over Keeper Security Inc.

Keeper Security, Inc. (“Keeper”) verandert de wijze waarop organisaties en personen hun wachtwoorden en vertrouwelijke gegevens beveiligen om zodoende de kans op diefstal en misbruik te voorkomen. Keeper is wereldwijd leider op het gebied van security en encryptie software voor wachtwoordbeheer, dark web monitoring, digitale gegevensopslag en communicatie. Keeper is SOC-2 gecertificeerd en wordt wereldwijd ook door overheden gebruikt via het System for Award Management (SAM)  en de General Services Administration (GSA).
Meer informatie: https://keepersecurity.com/nl_NL/