Met NewChannel en Clavister naar het Noorderlicht

MarketingPersbericht

Het aanschouwen van Aurora Borealis staat bij veel mensen hoog op de bucketlist en met het Zweedse Clavister biedt NewChannel naar resellers nu die kans.

Zoetermeer 26 november 2019  – NewChannel biedt tezamen met haar Zweedse cybersecurity leverancier Clavister alle resellers in Nederland de kans om het befaamde Noorderlicht in Lapland persoonlijk ter ervaren. Aurora Borealis is een natuurwonder dat velen tot de verbeelding spreekt en dat iedereen zelf ooit nog ter plekke wil meemaken. Nu kan dat.

Wij zoeken altijd naar een leuke invalshoek om onze resellers aan te kunnen spreken en hen te helpen bij het succesvol maken en houden van hun business. Met verschillende leveranciers binnen ons huidige portfolio van cybersecurity aanbieders vinden wij daarvoor uiteenlopende mogelijkheden en wij werken altijd nauw met hen daarin samen”, zegt Martin Meerman, mede-eigenaar van NewChannel B.V. uit Zoetermeer. “Clavister is niet alleen een zeer succesvolle ontwikkelaar van cybersecurity oplossingen, waaronder next-generation firewalls, authenticatie-oplossingen, SD-WAN-toepassingen en cloud management, maar vooral ook een Europese speler. Het feit dat een cybersecurity oplossing is ontwikkeld in de EU en wordt ondersteund in de EU spreekt steeds meer bedrijven, groot en klein, zeer aan. Clavister is de enige cybersecurity fabrikant die zich 100% schaart achter #NoBackdoors, een garantie dat hun systemen daadwerkelijk geen verborgen achterdeuren bevat die op verzoek van (buitenlandse) overheden of andere mogendheden kunnen worden geopend. SecuritybySweden is daarmee niet zomaar een holle frase, maar een krachtig statement.

Deze actie is gericht op de promotie van het Clavister Aurora Security Framework, een compleet aanbod van cybersecurity oplossingen waarmee resellers hun klanten kunnen voorzien van een passende bescherming tegen uiteenlopende cyber bedreigingen. Binnen dit raamwerk bevinden zich verschillende security toepassingen die op een logische wijze aan elkaar zijn gelieerd en welke centraal kunnen worden beheerd.

Resellers die kans willen maken op een volledig verzorgde reis naar het net boven de poolcirkel gelegen Zweedse Abisko Aurora station, kunnen zich voor deze promotionele actie melden bij NewChannel. Kijk voor meer informatie op www.newchannel.nl/aurora.

Over Clavister

Clavister is een toonaangevende Europese cybersecurity leverancier met meer dan 20 jaar ervaring. Met het hoofdkantoor in Zweden heeft het bedrijf klanten, waaronder communicatie service providers, overheden, bedrijven en managed security service providers (MSSP), in meer dan 150 landen. Clavister biedt unieke security oplossingen om digitale systemen te beveiligen en bedrijfscontinuïteit te garanderen. Clavister is genoteerd aan NASDAQ.