SecurityHive stelt NewChannel aan als value-add distributeur voor indirecte verkoop

MarketingPersbericht

Proactieve cybersecurity cruciaal voor bedrijfscontinuïteit en -zekerheid

Zoetermeer  – SecurityHive en NewChannel maken vandaag bekend dat zij een samenwerking zijn aangegaan waarbij NewChannel als value-add distributeur zal optreden voor SecurityHive. De SecurityHive Honeypot en Network Vulnerability Scanner zullen hiermee voor een breed publiek beschikbaar komen via het resellernetwerk van NewChannel.

Het is zo makkelijk gezegd: ‘Voorkomen is beter dan genezen’, maar wanneer je een hacker voor wilt zijn vóórdat het kwaad is geschied binnen je IT-infrastructuur, dan moet je van goeden huize komen. En dat komt SecurityHive dan ook.”, zegt Raymond Kreefft van NewChannel. “Gebaseerd op hun jarenlange ervaring en gedegen kennis van IT security  vormen de SecurityHive Honeypot en Network Vulnerability Scanners een bijna onmisbare schakel binnen iedere organisatie. Scanning, detectie en rapportage zijn onmisbare factoren binnen ieder securitybeleid. In nauwe samenwerking met SecurityHive ondersteunen wij onze resellers met alle benodigde technische en commerciële kennis en support, trainingen en marketing en wij zien uit naar een succesvolle samenwerking.

NewChannel sluit goed aan bij onze toekomstplannen“, aldus Peter Bin, oprichter en security expert bij SecurityHive. “Onze software hebben wij vanuit Nederland zelf ontwikkeld met als doel: als onderdeel te fungeren van een ecosysteem. De manier waarop NewChannel hierop inspeelt, sluit hier goed op aan. Inmiddels is het bekend dat IT Partners, verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor de beveiliging hiervan. Het is dus niet meer de vraag of zij hun klanten moeten adviseren om beter beveiligd te zijn, maar hoe dit te faciliteren. Ik ben van mening dat de dienstverlening die rondom het portfolio van NewChannel geleverd kan worden, Partners helpt in de transitie naar een toekomstbestendige IT partner.

De keuze voor het Nederlandse SecurityHive past binnen het streven van NewChannel naar het bieden van een reeks toonaangevende cybersecurity oplossingen die zijn ontwikkeld in de EU en die zich volledig conformeren aan de regels van de EU op het gebied van privacy en data-integriteit. Steeds meer bedrijven, maar vooral ook overheden tonen een voorkeur voor EU-gebaseerde cybersecurity oplossingen en zij volgen hiermee het  ENISA initiatief voor een meer digitaal weerbaar Europa.
Meer info: https://www.enisa.europa.eu/

Over SecurityHive

SecurityHive is een Nederlandse ontwikkelaar van cybersecurity oplossingen die zich richten op het pro-actief beveiligen van bedrijfsmatige IT-infrastructuren tegen uiteenlopende cyber aanvallen. SecurityHive is gevestigd in Rijswijk en werkt samen met een indirect verkoopkanaal van distributeurs en resellers om hun oplossingen breed beschikbaar te hebben voor alle marktsegmenten.
Meer informatie: https://www.securityhive.nl.