SpyCloud: De nieuwe manier om cybercriminaliteit te bestrijden

MarketingPersbericht

NewChannel is verheugd aan te kondigen dat het een strategische distributieovereenkomst heeft gesloten met SpyCloud, een toonaangevende leverancier op het gebied van Cybercrime Analytics. Deze overeenkomst brengt geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen naar de Benelux-regio en biedt organisaties de mogelijkheid om SpyCloud’s diensten te gebruiken als krachtige forensische tool in hun beveiligingsarsenaal.

SpyCloud staat bekend om haar capaciteit om duistere delen van het internet te doorgronden en hervonden darknet-data om te zetten in waardevolle inzichten die organisaties in staat stellen om proactief ransomware en accountovernames te voorkomen. De mogelijkheden van Cybercrime Analytics (C2A) bieden concrete handvatten om bedrijven te beschermen tegen consumentenfraudeverliezen en helpen bij het onderzoeken van cybercriminaliteitsincidenten..

NewChannel wil de expertise van SpyCloud toegankelijk te maken voor organisaties in de Benelux-regio en is op zoek naar security partners die deze geavanceerde forensische tool willen inzetten om hun beveiligingsinspanningen te versterken.

“De toenemende dreiging van cybercriminaliteit vereist innovatieve oplossingen en geavanceerde tools om organisaties te beschermen. SpyCloud‘s Cybercrime Analytics biedt een unieke kans voor security partners in de Benelux om voorop te lopen in de strijd tegen cyberaanvallen.”, zegt Raymond Kreefft van NewChannel.

Security partners die samenwerken met NewChannel en SpyCloud zullen kunnen profiteren van de diepgaande expertise van SpyCloud op het gebied van cybersecurity en forensisch onderzoek, waardoor ze in staat zijn om proactief te reageren op de groeiende cyberdreigingen in de regio.

Chris Smith, Channel Director EMEA van SpyCloud, voegde toe: “We zijn verheugd om samen te werken met NewChannel en haar partners in de Benelux-regio. Deze samenwerking zal organisaties in staat stellen om beter voorbereid te zijn op en te reageren op de uitdagingen van cybercriminaliteit.”

De distributieovereenkomst tussen NewChannel en SpyCloud vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in de strijd tegen cybercriminaliteit in de Benelux-regio en benadrukt het gezamenlijke engagement om de digitale wereld veiliger te maken.

Over SpyCloud

SpyCloud transformeert hervonden darknet-gegevens om bedrijven te beschermen tegen cyberaanvallen. De producten ervan operationaliseren Cybercrime Analytics (C2A) om bruikbare inzichten te genereren waarmee ondernemingen proactief ransomware en accountovername kunnen voorkomen, hun bedrijf kunnen beschermen tegen verlies door consumentenfraude en cybercrime-incidenten kunnen onderzoeken. De unieke gegevens van SpyCloud afkomstig van datalekken, met malware besmette apparaten en andere ondergrondse bronnen voeden ook veel populaire monitoring van het darkweb en aanbiedingen voor identiteitsdiefstalbescherming. SpyCloud-klanten zijn onder andere de helft van de tien grootste wereldwijde ondernemingen, middelgrote bedrijven en overheidsinstanties over de hele wereld. Met hoofdkantoor in Austin, Texas, is SpyCloud de thuisbasis van bijna 200 cybersecurity-experts wiens missie het is om het internet veiliger te maken met geautomatiseerde oplossingen die organisaties helpen bij het bestrijden van cybercriminaliteit.