NewChannel is een succesvolle en groeiende organisatie. Er gebeurt veel in het marktsegment waarin wij ons begeven en onze no-nonsense werkwijze slaat aan bij zowel onze internationale leveranciers als bij onze reseller partners in de Benelux. Kennis, ervaring en verstand van zaken zijn onze succesfactoren, maar ook persoonlijk contact, open communicatie en eerlijke samenwerking zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Zo doen wij zaken, zo werken wij, zo zijn wij.

Voel jij je aangesproken tot onze manier van werken, de oplossingen binnen ons portfolio en denk jij dat jouw eigen, unieke waarden een goede aanvulling zijn op ons succes? Kijk dan naar een van onderstaande vacatures en vertel ons waarom jij jouw plaats binnen NewChannel verdient. Stuur ons jouw gegevens en jouw motivatie en wij spreken elkaar dan snel. De toekomst ligt aan je voeten.

Solliciteer NU!

Inside sales security oplossingen
insidesalesMensen helpen, hen te woord staan en oplossingen aandragen op hun vragen. Dat vind jij leuk. Maar ook, bel ze eens op om te vragen hoe het met hen gaat en of je hen kunt helpen. Onderhoud contacten, maak nieuwe, zorg dat klanten tevreden zijn en blijven. En, zie kansen, uitdagingen en ga ze niet uit de weg. Herken jij jezelf in dit beeld en vind jij het leuk om met mensen om te gaan? Reageer dan nu en stuur ons jouw gegevens en motivatie. Wij nodigen jou dan graag uit voor een gesprek.

Pre/post-sales Technical Consultant
supportengOns portfolio bestaat uit een reeks vooruitstrevende leveranciers met innovatieve oplossingen en technologieën. De kennis van deze producten, hun toepassingsmogelijkheden en hoe onze klanten optimaal rendement van hun investeringen kunnen behalen zijn cruciale onderdelen in onze dagelijkse gang van zaken. De pre-sales/post-sales engineer speelt hierbij een heel belangrijke rol en helpt onze partners met al hun technische vragen over de producten en diensten uit ons portfolio. Heb je enkele jaren ervaring als pre-sales/post-sales engineer en kennis van security oplossingen? Wij trainen jou verder, zodat jij voorop komt te lopen. Zin in? Stuur ons jouw gegevens en we spreken daarna verder.

Sr. Solutions Consultant Security (update: ingevuld)
accmgrJij bent goed, goed in het onderhouden van relaties met klanten, zowel resellers als eindgebruikers. Maar je bent ook goed in het vinden van nieuwe klanten, jij ziet kansen waar anderen die laten liggen. Jij weet waar behoefte aan is, welke mogelijkheden er zijn met ons portfolio en jij weet ze te vertalen naar een goed en helder commercieel verhaal dat hout snijdt. Even belangrijk is, je bent een eerlijke en betrouwbare gesprekspartner waar klanten op kunnen vertrouwen en op kunnen bouwen. Ben jij hem of haar? Dan hebben wij een toekomst voor jou. Neem contact met ons op en leg ons eens uit waarom wij jou nog niet eerder hebben aangenomen.

Technical engineer security /ZZP (per direct gevraagd)
support2Wij hebben regelmatig projecten waar wij gebruik maken van ervaren mensen uit ons netwerk die wij met een gerust hart kunnen en willen inzetten bij onze partners of bij hun eindgebruikers. Veelal zijn dit zeer interessante projecten op specifieke doelgebieden waarbij de benodigde kennis ter plaatse ontbreekt. Wij helpen onze klanten dan graag met ons netwerk. Ben jij een zelfstandige technische ICT-engineer met goede kennis en ervaring en wellicht met de nodige certificeringen? Laat dat ons weten en wij praten graag met jou over de kansen die wij jou kunnen bieden. Maar ook over de uitbreiding van jouw eigen kennis en hands-on ervaring met de innovatieve oplossingen uit ons portfolio. Bel gerust eens.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mailadres (verplicht)

Reactie op vacature:

Je bericht

Voeg een bijlage (cv) toe

Vul bovenstaande code in